Zuiver Wit - Logo

Helpt ondernemende vrouwen verder

Inschrijving netwerkevenement geopend

Bekijken

Kennismakingsgesprek voor individueel traject

Ben jij er klaar voor om nu echt een stap te maken? Vind je dat nu lang genoeg geworsteld hebt en je ambitie waar wilt gaan maken? Ben je bereid om te investeren in jezelf qua tijd, geld en energie? Vraag dan vandaag nog een gratis kennismakingsgesprek met mij aan en ontdek wat Zuiver WIT coaching ook voor jou kan betekenen. Vele vrouwelijke ondernemers gingen je al voor. 

Maak een afspraak

Blijf op de hoogte van Zuiver WIT

Meld je hier aan

Sparringsgesprek

Heb je het gevoel vast te lopen? Heb je even een korte boost nodig om weer door te kunnen? Zou je even willen sparren om een goede keuze te kunnen maken of heb je advies nodig bij iets anders waar je tegenaan loopt?

Ik maak op korte termijn tijd voor je vrij in mijn agenda voor een 1 op 1 Sparringsgesprek. Het zal je verbazen wat een inzicht een uurtje sparren je kan brengen.

Dit Sparringsgesprek boek je per uur en kost € 75,- (excl. btw).

Boek nu een Sparringsgesprek per e-mail.

 

Jouw Persoonlijke Sessie

Jij bent je onderneming. Maar wie ben je eigenlijk?

Tijdens Jouw Persoonlijke Sessie brengen we samen jouw persoonlijkheid in kaart, zodat je je bedrijf bij jou kunt laten passen en niet andersom!

Je krijgt van tevoren huiswerk van me op en daarna brengen we samen twee uur door in mijn studio. We onderzoeken jouw talenten, je waarden, je verlangens en bepalen waar je nu staat. Zodat je kunt zien waar je naartoe wilt en hoe je daar kunt komen.

Je gaat de deur uit met jouw persoonlijke plan. Met dit plan in je hand kun je richting geven aan je bedrijf. Je hebt inzicht in je beweegredenen en kunt keuzes gaan maken. Moet je bedrijf groter of juist exclusiever? Werk je wel voor de klanten die bij jou passen? Past de vorm van je bedrijf of de manier van werken eigenlijk bij wie je werkelijk bent?

De investering voor deze intensieve sessie is € 275,- (excl. btw).

Nieuwsgierig? Bel mij gerust, dan vertel ik er meer over: 06 45754960. Mailen mag natuurlijk ook: info@zuiverwit.nl

Meer weten over het uitbreiden van je netwerk via Zuiver WIT Events? Lees mijn blog.

Op mijn blog leg ik je nog meer uit hoe de evenementen van Zuiver WIT werken. Ook lees je daar de ervaringen van eerdere evenementen van de Zuiver WIT Events. In mijn blog wordt elk evenement uitgelegd, wat de kosten zijn en waar we samen naar streven. 

Als je na het lezen van de website van Zuiver WIT en mijn blog nog vragen hebt over de evenementen, stel ze! Ik kom graag met je in contact om stappen te gaan maken met het uitbreiden van je netwerk. 

In mijn blog laat ik je ook zien hoe ik het netwerken ervaar:

  • alle Zuiver WIT programm's en toelichting
  • alle Zuiver WIT Evenementen en ervaringen
  • de do's en dont's als vrouwelijke ondernemer
  • the places to be als vrouwelijke ondernemer
  • 'wat hot is' voor jou als vrouwelijke ondernemer
  • leuke interviews met andere vrouwelijke ondernemers.

Kortom: Een leuk platform speciaal voor jou als vrouwelijke ondernemer.

Lees verder

‘Sprekend’ Machella.

Hoe zou het zijn op te ondernemen op een manier die bij jou past en nieuwe klanten aan te trekken? De workshop ‘Jouw zichtbaarheid als vrouwelijke ondernemer’ heeft Machella inmiddels al op vele locaties gegeven. In de workshop laat Machella de aanwezigen sparren over thema’s als: wat wil je bereiken, wat maakt je uniek en hoe breng je dat naar buiten?

Machella creƫert een sfeer waarin ieder heel open en enthousiast met elkaar in gesprek gaat. Een presentatie in de vorm van een workshop met waardevolle inhoud en echte verbinding van de deelnemers onderling. Boek Machella als spreker.

Lees verder