Zuiver Wit - Logo

Helpt ondernemende vrouwen verder

Inschrijving netwerkevenement geopend

Bekijken

Zuiver WIT - Focus

Focusgroep Zuiver WIT - helpt je verder


“Door deel te nemen aan de Focusgroep ervaar ik veel meer rust en richting in het ondernemerschap. Ik heb weer de regie en bedenk niet alleen allerlei plannen, maar ik kom elke dag in actie om weer een stap verder te komen. Dat geeft zoveel voldoening”. - Kristel
 
“Ik heb nu écht weer plezier terug in mijn werk, met dezelfde klanten waarmee ik al 10 jaar onderneem”. “Er hoeft niet meteen van alles omgegooid te worden om weer te ervaren waar je blij van wordt in je ondernemerschap”. - Marit
 
De focusgroep geeft je nieuwe invalshoeken, verruimt je blik”.- Mireille
 
“Focus om te groeien als professional, jezelf te blijven professionaliseren! Die stok achter de deur, de commitment naar de groep, zorgt dat ik echt stappen blijf zetten. Ook in het najaar ga ik door met de focusgroep. Dat gun ik mezelf!- Janneke
 

 

Voor vrouwen die in 2017 écht door willen pakken en hun plannen waar willen maken!

 

     
Focusgroep Dinsdagavond
20.00 uur - 22.00 uur
Locatie Den Haag, Studio Zuiver WIT
Door: Machella Boot
Focusgroep Donderdagmiddag
13.00 uur - 15.00 uur
Locatie Den Haag, HNK Den Haag
Door: Machella Boot


Focusgroep Dinsdagochtend
10.30 uur - 12.30 uur
Locatie Barendrecht
Door: Leanne Binder

 

     
Dinsdag 26 september
Dinsdag 24 oktober
Dinsdag 21 november
Dinsdag 19 december
Dinsdag 16 januari
Donderdag 12 oktober
Donderdag 16 november
Donderdag 14 december
Donderdag 18 januari
Dinsdag 26 september
Dinsdag 24 oktober
Dinsdag 21 november
Dinsdag 19 december
Dinsdag 16 januari
* Nog 1 plaats vrij *nog 2 plaatsen vrij *nog 2 plaatsen vrijDeze Zuiver WIT Focusgroep is voor de ervaren vrouwelijke ondernemer. Ze hebben een aantal jaren een eigen bedrijf en werken met mooie opdrachten en klanten.

Ik heb gemerkt dat juist deze vrouwen behoefte hebben aan uitwisseling met gelijkgestemde vrouwen. Om te sparren over hun werk en de uitdagingen in hun leven. Om zo hun volgende doel helder voor ogen te krijgen, de stip op de horizon te zetten en… die stip te bereiken!

In deze Focusgroep doe je nieuwe business ideeën op en je kunt de groep gebruiken als klankbord voor nieuwe plannen en gedachten. Je wisselt kennis uit met elkaar, maar je wordt ook iedere sessie weer geconfronteerd met je doelen van de vorige maand: wat heb je gerealiseerd? Wat is nog steeds waardevol? Wat heb je voor nieuwe inzichten gekregen? En: wat ga je aankomende maand doen?

 

Iedere groep bestaat uit vier personen. Eén keer per maand komen we bij elkaar. Iedereen krijgt de ruimte en tijd om zijn doelen te vertellen en te brainstormen met de groep. 

De Zuiver WIT Focusgroep werkt vanuit een open blik en werkt het beste als je bereid bent om te delen, te onderzoeken en te reflecteren. Als je graag nadenkt over je bedrijf en jezelf, maar je niet wilt verliezen in oppervlakkige praatjes. Als je op zoek bent naar verdieping én naar praktische adviezen. Als je in een veilige omgeving, in een gelijkgestemde groep, je successen en verbeterpunten wilt delen. Als je behoefte hebt aan een stevige stok achter de deur om je doelen te behalen!

Om de focus te houden, is het belangrijk dat je volhoudt. Je belooft jezelf (en de andere deelnemers) dus ook dat je minimaal vijf keer meedoet. De bijdrage voor deze groep is €44,- per maand (excl. btw). Je krijgt daarvoor iedere maand een factuur. (let op het is geen programma er is geen absolute einddatum)Nieuw gezicht: Leanne Binder

http://www.zuiverwit.nl/images-uploads-zuiverwit-Leanne-binder.jpg

De Focusgroepen zijn zo interessant gebleken voor vrouwelijke ondernemers dat ik bij wijze van iedere week een nieuwe groep kan starten en ook in andere steden.

Natuurlijk wil ik ook graag tijd houden voor de 1 op 1 coaching sessies en daarom breidt Zuiver WIT uit met een nieuw gezicht voor de Focusgroepen.

*Leanne Binder begeleidt de Focusgroep in de regio Rotterdam, Barendrecht, Dordrecht, Ridderkerk! Leanne is een ervaren schrijfcoach, die ondernemers helpt met inzicht geven, keuzes maken en koers bepalen voor hun bedrijf. Als de koers duidelijk is, helpt zij om je bedrijf te verwoorden in een lekker leesbare tekst die de klanten trekt waarvoor je graag werkt. Ook begeleidt zij al jaren intervisiegroepen. Ze is heel enthousiast om ook de vrouwen van Zuiver WIT te helpen met het maken van de volgende stap in hun ondernemerschap door FOCUS!

Aanmelden bij 1 van deze focusgroepen kan via e-mail: info@zuiverwit.nl. Twijfel je of dit is wat je nodig hebt? Bel me: 06-45 75 49 60. Komen de data niet goed uit, maar wil je graag in een Focusgroep? Bel dan ook! Want misschien kunnen we de data verzetten.

Machella Boot

Zuiver WIT