Zuiver Wit - Logo

Helpt ondernemende vrouwen verder

Inschrijving netwerkevenement geopend

Bekijken

Filosofie

Ondernemen met plezier komt vanuit je basis

Wanneer je jezelf echt goed kent, kun je je eigen richting kiezen. Wanneer je je eigen richting volgt, kun je genieten van je ondernemerschap. Wanneer je echt kunt genieten van je ondernemerschap, ervaar je plezier en geluk in je leven.

Het ware ondernemen moet gaan zoals jij dat wilt, op jouw voorwaarden, vanuit jouw waarden en jouw persoonlijkheid. Vanuit jouw persoonlijke basis. En totdat je je bewust bent van die basis, ben je stuurloos en dobber je achter iedere nieuwe trend of gedachte aan.

Zuiver WIT helpt je jouw basis te ontdekken en te verstevigen. We gaan er samen mee aan de slag. We brengen het plezier terug in jouw werk!

Het ondernemerschap is dé manier om te groeien. Je wordt dagelijks uitgedaagd om een stapje verder te gaan en jezelf te laten zien aan de wereld. Jouw onderneming gaat namelijk over jou persoonlijk en dat voelt kwetsbaar, want iedereen heeft een mening over je. Het is uitdagend en vraagt om lef. Maar het is ook zelfsturend, want jij maakt de keuzes en beslist. Dat is een behoorlijke verantwoordelijkheid.

Want hoe zet je jezelf neer, hoe bereik je je doelgroep, hoe zorg je ervoor dat je herkenbaar bent en tegelijkertijd kunt werken vanuit je eigen waarden? Hoe kun je ervoor zorgen dat je werk betekenis heeft, impact heeft op mensen, soms zelfs het verschil maakt voor een ander en je toch jezelf niet verliest?

Ik geloof dat je dat alleen kunt doen door de tijd te nemen om stil te staan, tijd te nemen voor zelfreflectie en zo jezelf echt goed te leren kennen. Vanuit die zelfkennis kun je je richting kiezen en genieten van jouw manier van leven en ondernemen. Vanuit die zelfkennis kun je het plezier in ondernemen (her)ontdekken. Soms is het kiezen van die richting een kleine aanpassing, soms moet het roer helemaal om.

Maar of de aanpassing klein of groot is, je doet het niet alleen. Ik sta naast je om je te begeleiden en als het nodig is ook achter je om je op te vangen.

Bovendien staat Zuiver WIT ook voor een netwerk aan ondernemende vrouwen die regelmatig samenkomen en vanuit de kracht van samen elkaar verder brengen.

Happiness in the doing is essential for every succes

Wil je hierover doorpraten of onderzoeken hoe dit voor jou zouden kunnen werken? Bel me of stuur me een e-mail.

Zuiver WIT - Filosofie