Zuiver Wit - Logo

Helpt ondernemende vrouwen verder

Inschrijving netwerkevenement geopend

Bekijken

Zuiver WIT - Events

ZIN: Een middag vol mogelijkheden!
Zin! is er om je leven met meer aandacht te leven en keuzes te maken die je gelukkiger maken!
Het geeft jou de input om je leven vorm te geven zoals jij het graag wil!

   

*klinkt dat als een middag puur ego-gericht, zweverig, overdreven en vage taal?

ECHT? Jouw leven en hoe jij dat vormgeeft, welke keuzes je maakt en stappen die je neemt één middag per maand alle aandacht geven? Dat is toch zeker wat je waard bent en waar je tijd in mag investeren!

Eigenlijk vind ik dat je elke dag even stil mag staan bij jouw Lifedesign (klinkt beter dan levensontwerp) want een bewuster geleefd leven maakt dat je je leven met meer geluk ervaart, je anders voelt!

Je kunt niet op ieder moment en in iedere omstandigheid geluk ervaren maar door het bewust aandacht geven aan het vormgeven van je leven altijd het gevoel dat jij aan het stuur zit, jij de richting bepaalt en keuzes kunt maken. En alleen al dat gevoel, verantwoordelijkheid nemen over hoe jij je wilt voelen en (persoonlijk) leiderschap ervaart geeft je een krachtiger en leuker leven! trust me!*

*Zo geschreven lijkt het vaag en algemene woorden, maar het gaan over JOU! Jouw leven!

Zondag 5 november!


Je herkent het vast ook….

We vliegen en rennen maar door van mooi verlangen naar doelen, naar werken, zorgen vóór en van vakantie naar uitstapje, cursus, workshop en zelfhulpboek. We leven ons leven!

Hoe vaak sta je nu eigenlijk eens stil en stel je de vragen die er echt toe doen?

Hoe gaat het NU met mij? Wat zou ik (anders) willen, Wat ligt er in mijn mogelijkheden om te doen! En dan na al het denken het omzetten in DOEN, actief stappen nemen om zo je meest ideale werkende leven vorm te geven.


Hoe tof is het om het op een creatieve manier (nee niet knippen, tekenen, plakken of mozaïeken), vanuit je eigen creatieve denkvermogen en die van je designteam (geen deelnemers maar designers) jouw leven vorm te geven.

Een middag ZIN is geen snelle oplossing, "ik wil het NU veranderen, ik moet weten hoe!" maar een stap in jouw veranderproces. Eén waar tijd bij komt kijken, het inzetten van anderen om met je mee te denken maar vooral tijd reserveren in je agenda, het prioriteit maken.

 

ZIN geeft een inspirerende middag gericht op jou en jouw Lifedesign en je neemt een besluit. Geen grote veranderingen zoals “en nu begin ik een bed & Breakfast in Noord Frankrijk of emigreer ik naar Zuid Afrika”, nee! Je gaat voor dié verandering die ook voor de langere termijn het verschil maakt.

Van ontwerp (zoals designers doen bij een product) naar het vormgeven van jouw meest passende ideale leven, voor dit moment! En een ontwerp dat niet vastligt maar onderweg steeds aangepast wordt (WERK IN UITVOERING), met alle verassingen en ontdekkingen die het leven ons brengt.
 

Waarom is het bewust vormgeven van je leven zo belangrijk, en zou ZIN er moeten zijn Machella?

Mijn levensmotto en visie is “Life is what you make it”. Laat je leven je niet overkomen, neem de regie meer in handen, en door zelf richting te geven, kun je een gelukkiger leven voor jezelf creëren, waarin jij blij bent en de mensen waarmee jij leeft. Zo MAKEN de wereld een beetje mooier! 


Wat kun je verwachten bij ZIN!

Een fijne ontspannen positieve setting en prikkelende vragen die jou aan het denken zetten. Door het designteam (andere deelnemers aan ZIN!) en de gesprekken die je hebt met verschillende vrouwen met verschillende achtergronden en werkgebied krijg je input om jouw design meer helder te krijgen.

Zit met je notieboekje in je hand en met gespitste oren te luisteren naar “het interview op de bank” met een inspirerende vrouw die vertelt over haar ontwerp, de keuzes die zij maakt en de manier waarop zij haar leven leeft.

Je gaat naar huis met plannen en acties (actieplan) die je echt verder gaan helpen.

En we hebben het leuk, lachen, genieten van lekker eten en drinken: We are having fun!

Zo hebben we een gedeelde verantwoordelijkheid om ZIN een succes te maken voor ieder van jullie! We werken aan een ZINvol, ZINnig en WaanZINig mooi leven. Tijdens een middag waar je ZIN door krijgt! ZIN om aan te pakken en trots te zijn op wat je doet.
 

Praktisch

Zondag 5 november
14.00 uur tot 17.00 uur met aansluitend een borrel tot 17.30 uur
Locatie: Merlijn, Body & Mind center DELFT
Ticket € 44,- exclusief 21% BTW, inclusief koffie, thee, lekkers, borrel
Minimaal 6 deelnemers en maximaal aantal deelnemers: 25 (bestel dus meteen je ticket)

Bestel hier je ticket
 

*ZIN is niet eenmalig, je kunt iedere maand aanschuiven, 3 keer per jaar of na 1 keer geïnspireerd naar huis gaan! *Een zinnige invulling van je zondagmiddag is het in ieder geval!

Data ZIN najaar:   5 november

Over Zuiver WIT
Buro Zuiver WIT helpt ondernemende vrouwen de regie te pakken over hun werk en leven en deze zo gelukkig mogelijk vorm te geven. Door het organiseren van events, sessies, bijeenkomsten en 1 op 1 coaching daagt Machella Boot je uit om na te denken over je leven, dromen, ambities en keuzes. Met inzichten uit de filosofie, psychologie en ondernemerschap inspireert en activeert Machella je om de volgende stap te zitten in je (werkend) leven.Een aantal enthousiaste reacties op de 1e ZIN sessie van 10 juni 2017:

 

Een middag bij ZIN, is een middag investeren in jezelf. Niet per se in je business, hoewel dat natuurlijk altijd met elkaar te maken heeft. Je kunt namelijk niet zakelijk groeien als je niet ook je persoonlijke shit aanpakt. Daarom is zo'n middag investeren in jezelf zo zinvol. Even in een bepaald onderwerp of thema duiken.

Machella schotelt je bepaalde vragen voor waar je echt even over na moet denken. Je eigen visie over gaat bepalen. Om daarna met anderen daarover in gesprek te gaan. Zonder goed of fout. Dit soort momenten laten je groeien. Het helpt je verder. Vooral als mens, maar daardoor uiteindelijk ook zakelijk. Een win-win situatie, zo'n ZIN-nige middag.  
Kitty van den Helder

Het thema van deze bijeenkomst was ‘geluk’. Ik vond het fijn hierover stil bij te staan. Vaak gaan we op een automatische piloot door het leven. Doen we dingen omdat het zo genaamd ‘zo hoort’ of omdat je ooit een pad in je leven hebt genomen en onderweg je niet meer hebt afgevraagd of je dit pad echt wilt blijven doorlopen. Praten over wat voor ieder ‘geluk’ betekent gaf een bepaalde weerstand. Toch heeft ons geholpen om meer diepgang, stil staan bij: wat doe ik nu?  Ben ik tevreden? Waar verlang ik naar, Wat heb ik nodig om mijn wens te bereiken?

We hebben samen in groepjes onze wensen en voornemens bespreekbaar gemaakt en aan het eind hebben we een concreet plan opgesteld met het voornemen ons aan dit plan aan te houden om onze wens te bereiken…

Persoonlijk ben ik al een tijd bezig met het zoeken naar mijn ‘nieuwe pad’. Ik vond het fijn om mijn verhaal te delen en input te krijgen. Het voelt dan echter!!!
Carme Almarza

 

ZIN geeft mij de kans om stil te staan en aan mijn eigen leven te werken. Normaal gesproken komt het daar niet echt van: ik bedenk me wel van alles, maar echt concreet wordt het meestal niet. ZIN is voor mij dan ook een kans om mijn persoonlijke doelen, verlangens en ambities eens tegen het licht te houden en erachter te komen waar ik vooruitgang kan boeken. Door uitgedaagd te worden met verrassende oefeningen wordt er plotseling van alles duidelijk, dat gebeurt bijna vanzelf. Ook omdat de sfeer heel relaxed is en de deelnemers elkaar helpen en inspireren. En dan krijg ik ZIN om die veranderingen door te voeren, of juist vol vertrouwen door te gaan op de ingeslagen weg.
Paulien Derwort

 

Zo’n ZIN-middag is een goed moment om jezelf op een milde manier (weer) eens onder de loep te nemen. Wat vind ik van het thema, op welke manier ben ik daar mee bezig en hoe integreer ik het in het mijn dagelijks leven? Leuke vragen om over na te denken. En heel verhelderend om te horen hoe de anderen daarmee bezig zijn. Machella prikkelt je om na te denken over iets wat je eigenlijk vanzelfsprekend vind!
Chrisitine Schlette