Zuiver Wit - Logo

Helpt ondernemende vrouwen verder

Inschrijving netwerkevenement geopend

Bekijken

Afspraak maken

Zuiver WITte blik: Het maakt niet uit waar je vandaan komt, maar wel waar je naar toe wilt.  Hoe zou het zijn als je opnieuw richting mocht geven aan je leven en ondernemerschap?

Hoe fijn is het om met een frisse blik te kijken naar wat je zo graag wil bereiken en daarna stappen kunt nemen om het ook daadwerkelijk te bereiken. Kleine, overzichtelijke stappen en soms een mega stap.

Waarom vrouwelijke ondernemers graag met mij werken? Om mijn manier van organiseren, omdat ik je een veilig gevoel geef en je begeleidt op je ondernemerspad. Kennis en vaardigheden waar ik je mee help om jouw bedrijf goed op de kaart te zetten.

Verwacht geen platte marketingtechnieken. Wij gaan samen op zoek naar jou: naar je passies, je verlangen, je struikelblokken en jouw oplossingen!

Ben jij er klaar voor om nu echt een stap te maken? Vind je dat nu lang genoeg geworsteld hebt en je ambitie waar wilt gaan maken? Ben je bereid om te investeren in jezelf qua tijd, geld en energie?

Vraag dan vandaag nog een gratis kennismakingsgesprek aan met mij en ontdek wat Zuiver WIT coaching ook voor jou kan betekenen.

Heb je nu al vragen?
Stel ze gerust. Ik ben het beste bereikbaar via Facebook, LinkedInTwitter en e-mail info@zuiverwit.nl.

Stuur mij een berichtje en je hoort zo snel mogelijk van mij!

Bezoekadres

Wil je mij bezoeken in de studio? Ik maak een persoonlijke afspraak om je te ontvangen in de studio van Zuiver WIT. Bel gerust naar 06-45 75 49 60

De studio van Zuiver WIT is gevestigd:
Krakeendstraat 33
2492 NP Den Haag (Leidschenveen)

Zuiver WIT is geregistreerd bij de KvK Den Haag onder nummer 27319170.
BTW nummer 178779854.

Bekijk de Algemene Voorwaarden.