Afspraak maken

Zuiver WITte blik: Het maakt niet uit waar je vandaan komt, maar wel waar je naar toe wilt.  Hoe zou het zijn als je opnieuw richting mocht geven aan je leven en ondernemerschap?

Hoe fijn is het om met een frisse blik te kijken naar wat je zo graag wil bereiken en daarna stappen kunt nemen om het ook daadwerkelijk te bereiken. Kleine, overzichtelijke stappen en soms een mega stap.

Mijn manier van organiseren, je een veilig gevoel geven, je mogen begeleiden op je ondernemers pad. Dat is de reden waarom vrouwelijke ondernemers graag met mij werken. Kennis en vaardigheden waar ik je mee help om jouw bedrijf goed op de kaart te zetten.

Laat jezelf zien! Je weet niet half hoe belangrijk en van waarde je bent voor de ander! Kom op, ik daag je uit.

Ben jij er klaar voor om nu echt een stap te maken? Vind je dat nu lang genoeg geworsteld hebt en je ambitie waar wilt gaan maken? Ben je bereid om te investeren in jezelf qua tijd, geld en energie?

Vraag dan vandaag nog een gratis kennismakingsgesprek aan met mij en ontdek wat Zuiver WIT coaching ook voor jou kan betekenen.

Heb je nu al vragen?
Stel ze gerust. Ik ben het beste bereikbaar via Facebook, LinkedInTwitter en e-mail info@zuiverwit.nl.

Stuur mij een berichtje en je hoort zo snel mogelijk van mij!

Bezoekadres

Wil je mij bezoeken in de studio? Ik maak een persoonlijke afspraak om je te ontvangen in de studio van Zuiver WIT. Bel gerust naar 06-45 75 49 60

De studio van Zuiver WIT is gevestigd:
Krakeendstraat 33
2492 NP Den Haag (Leidschenveen)

Zuiver WIT is geregistreerd bij de KvK Den Haag onder nummer 27319170.
BTW nummer 178779854.

Bekijk de Algemene Voorwaarden.

Over Machella

Jarenlang heb ik het gevoel gehad dat ik echt worstelend met mijn werk en mijn manier van leven omging. Heel erg kritisch op mijzelf en continue een stem die zei: “Ik zou toch beter moeten kunnen?”.  Vanuit een onrustige tijd waarbij ik niet de motivatie kon vinden/krijgen om mij te ontwikkelen, heb ik mij één ding voorgenomen: schouders eronder en doorzetten! Daar heb ik mijn middelbare hotelmanagement opleiding mee kunnen voltooien. Daarna ben ik daarmee in de hotellerie doorgegroeid naar een management positie. Natuurlijk was ik trots, maar ik kon altijd beter.

Juist in de tijd dat ik moeder ben geworden ben ik als coach begonnen om vrouwen te helpen zichzelf zichtbaar te maken. Op het vlak van persoonlijke presentatie, later sterk gericht op zichtbaarheid in je ondernemerschap. Mijn enthousiasme om vrouwen met elkaar te verbinden, om mooie samenwerkingen te creëren en mijn coaching vanuit mijn persoonlijkheid en kennis zijn Zuiver WIT!